Support

Op afstand
Klik op de download knop hieronder om de remote support tool te downloaden.

Werk

gebied
Holten / Rijssen / Dijkerhoek / Markelo / Stokkum / Loo-Bathmen / Bathmen / Laren / Lochem / eo

Openings-

tijden
Maandag t/m vrijdag  08.30 - 17.30 uur
Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak

Onze services

Hebje PC is een jong ICT bedrijf uit Holten met ruime ervaring op het gebied van inrichting en onderhoud van computersystemen voor zowel MKB- als particuliere klanten.

Wij staan voor:
- Snelle service
- Goede bereikbaarheid
- Persoonlijke aanpak
- Budget bewaking

 • Installatie
  Wij verzorgen voor u de installatie van uw computersysteem en netwerk(apparatuur). Voordat u aan de slag kunt met uw nieuwe pc of laptop dient deze te worden geïnstalleerd, wij zorgen ervoor dat uw pc of laptop gebruiksklaar is zodat u direct aan de slag kunt. Ook voor de aanleg van een compleet netwerksysteem bent u bij Hebje PC aan het juiste adres.
 • Reparatie
  Start uw pc of laptop niet meer op? Heeft uw computer een virus? Heeft u geen internet meer? Neem dan contact met ons op. Reparatie kan zowel bij ons op kantoor als op locatie. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.
 • Onderhoud
  Ongewenste software, tijdelijke bestanden, stof; ze kunnen allemaal een negatieve invloed hebben op de werking van uw systemen. Net zoals een auto heeft een pc of laptop ook periodiek onderhoud nodig. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pc of laptop goed en veilig blijft functioneren. Een goede beveiliging is onmisbaar. Tijdens eventueel periodiek onderhoud kunnen wij de laatste securitypatches en firmware voor u installeren.
 • Advies / Verkoop
  Bent u op zoek naar advies op het gebied van ICT? Geen probleem wij helpen u graag. Op zoek naar een nieuwe laptop of pc? Wij adviseren u graag! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Over mij

 • Herbert Teeselink

  Na de opleidingen MBO & HBO systeembeheer succesvol te hebben afgerond ben ik bij een ICT bedrijf uit Holten aan de slag gegaan. Hier heb ik in tien jaar veel ervaring opgedaan…